
Kabulistan
Öppethållningstider*
måndag 11:00 - 16:30 STÄNGT tisdag 11:00 - 16:30 STÄNGT onsdag 11:00 - 16:30 STÄNGT torsdag 11:00 - 16:30 STÄNGT fredag 11:00 - 16:30 STÄNGT lördag 12:00 - 20:00 STÄNGT söndag - STÄNGTOBS!
Öppet övriga tider enligt överenskommelse.
Kofta (afghanska köttbullar) i tomatsås med ris. Sopppa, sallad & nanbröd.
l
g
Aubergingryta med kikärter och paprika med ris. Soppa, sallad och nanbröd.
m
g
v
Pensionär och studerande
Dagens soppa (vegetarisk), sallad, nan, kaffe/te och efterrätt.
Kaffe/te och kokosboll (ingår i lunchen)
Allt nöt- och lammkött är ekologiskt och lokalt producerat.
Nötköttsgryta med ris. Sallad & nanbröd.
m
g
Stekt blomkål med bondbönor i tomatsås med ris. Sallad, soppa och nanbröd.
m
g
v
Pensionär och studerande
Kaffe/te och vetebulle (ingår i lunchen)
Dagens soppa (vegetarisk), sallad, nan, kaffe/te och efterrätt.
Allt nöt- och lammkött är ekologiskt och lokalt producerat.
BBQ-kyckling med ris. Sallad och nanbröd.
m
g
Trebönsmasala med halloumi och ris. Soppa, sallad och nanbröd.
g
k
Pensionär och studerande
Dagens soppa (vegetarisk), sallad, nan, kaffe/te och efterrätt.
Kaffe/te och äppelkaka (ingår i lunchen)
Allt nöt- och lammkött är ekologiskt och lokalt producerat.
Lammqorma (stekta lammbitar i tomatsås) med ris. Sallad & nanbröd.
m
g
Mathar masala: Stekta ärter, fetaost och tomat med garam masalakryddning och ris. Sallad och nanbröd.
l
g
k
Pensionär och studerande
Dagens soppa (vegetarisk), sallad, nan, kaffe/te och efterrätt.
Kaffe/te och havrekakor (ingår i lunchen)
Allt nöt- och lammkött är ekologiskt och lokalt producerat.
Narges kabab: nötfärskabab med auberginer. Serveras med tomatsås och ris. Soppa, Sallad, nanbröd.
m
g
Dal panir (gräddig linsgryta med halloumi) med ris. Soppa, sallad och nanbröd.
l
g
k
Pensionär och studerande
Dagens soppa (vegetarisk), sallad, nan, kaffe/te och efterrätt.
Kaffe/te och morotskaka (ingår i lunchen)
Allt nöt- och lammkött är ekologiskt och lokalt producerat.
À la carte. Se vår meny på facebook.com/kabulistanrestaurant
Allt nöt- och lammkött är ekologiskt och lokalt producerat.